Serangan jantung dan kebiasaan minum air panas/hangatHarga Handphone, Harga Blackberry, Harga Laptop, Harga Mobil, Harga Motor

DAPATKAN BUKU GRATIS DARI BUKUKITA.COM, CARANYA KLIK DISINI!!!

Bukan saja anjuran meminum air panas selepas makan, tetapi berhubungan dengan SERANGAN JANTUNG! Secara logika, mungkin ada kebenarannya. Orang-orang China dan Jepang mengamalkan minum teh panas sewaktu makan, dan bukannya Air ES. Mungkin sudah tiba masanya kita meniru kebiasaan minum air panas / hangat sewaktu menikmati hidangan.

Kita tidak akan kehilangan apa-apa, malah akan mendapat faedah dari kebiasaan ini. Kepada siapa yang suka minum Air ES, artikel ini sesuai untuk anda baca. Memang enak dan segar minum Air ES selepas makan, tetapi akan berakibat fatal! Walau bagaimanapun, Air ES akan membekukan makanan berminyak yang baru kita makan. Ia akan melambatkan proses pencernaan kita. Bila lemak-lemak ini terbentuk di dalam usus, ia akan menyempitkan banyak saluran dan lama kelamaan ia akan menyebabkan lemak berkumpul dan kita semakin gemuk dan menuju ke arah mendapat berbagai PENYAKIT.

Jalan terbaik adalah untuk minum sup panas atau Air PANAS / hangat selepas makan.
Nota penting tentang SERANGAN JANTUNG!

Anda perlu tahu bahwa tanda – tanda serangan jantung akan mulai terasa pada tangan sebelah kiri. Berhati – hati juga pada permulaan sakit sedikit – sedikit pada bagian atas dada anda. Anda mungkin tidak akan mengalami sakit dada pada serangan pertama serangan jantung. Keletihan dan berkeringat adalah tanda – tanda pada umumnya. Malah 60% pengidap SAKIT JANTUNG tidak bangun selepas tidur.

Marilah kita berwaspada dan berhati – hati. Lebih banyak kita tahu, lebih cerah peluang kita untuk terus hidup. Baca ini…. ia juga mungkin dapat menyelamatkan nyawa Anda!

http://hendrahadi.wordpress.com

Bagaimana Ramalan Harian, Ramalan Zodiak Harian, Ramalan Mingguan, Zodiak Mingguan, Ramalan Zodiak Mingguan Anda?

Cek Harga HANDPHONE, MOTOR dan Harga Lainnya di www.harganya.com!

Facebook

Twitter